Een afsprakensysteem voor zorginstellingen

Bezoek aan ouderen in zorginstellingen wordt meer en meer mogelijk, maar tegelijkertijd wilt u een veilige omgeving kunnen waarborgen. Voor uw bewoners en medewerkers. U wilt niet dat bezoekers lukraak uw zorginstelling binnenwandelen. Daar hebben wij een oplossing voor.Hoe werkt Reflex Appointment?

Met Reflex Appointment organiseren zorginstellingen alle logistiek rondom het maken van afspraken met de bewoners van de instelling. U stelt tijdsloten beschikbaar voor bezoekers en zij schrijven zich op afstand in via hun computer of telefoon of telefonisch via de zorgmedewerkers, die de afspraak dan eenvoudig inplannen.

Het is mogelijk om een maximaal aantal bezoekmomenten in te stellen, per bewoner of in totaal, zodat u de maximale capaciteit handhaaft. Met het systeem heeft u een sluitend overzicht wie wanneer uw instelling bezoekt of bezocht heeft, zijn dubbele afspraken niet meer mogelijk en automatiseert alle communicatie rondom het maken van afspraken.


De voordelen van een afsprakensysteem voor zorginstellingen:

  • Reguleer de bezoekersstromen en beheers de maximale bezoekersaantallen, per persoon of in totaal
  • Automatiseer alle communicatie rondom bevestiging, annulering en wijziging van afspraken
  • Geen dubbele afspraken meer
  • Overzicht wie wanneer uw instelling bezoekt
  • Afstemmen bloktijden per afdeling, zodat er geen bezoekers voor verschillende afdelingen op de gang lopen
  • Buffertijden instellen voor en na en daadwerkelijk afspraak, in verband met ontsmetting en hygiëne


Bezoekersregistratie

De Reflex afsprakentool kan worden gekoppeld aan onze bezoekersregistratiesoftware. Bezoekers kunnen zich ter plekke via een display aanmelden, zodat de begeleider via een SMS bericht of email weet dat het bezoek is gearriveerd. 

Wilt u meer weten over ons afsprakensysteem voor zorginstellingen? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op of bel 0345 630 123.

Plan een demonstratie