Bezoekersregistratie software

Doe het papieren inschrijfboek de deur uit. Kies voor bezoekersregistratie software. Ons eigen team ontwikkelaars heeft jarenlange ervaring met het bouwen van software om ontmoeten makkelijk te maken. En met onze ISO-certificering doen we dat op een veilige manier. Onze bezoekersregistratiesoftware wordt door allerlei organisaties ingezet om gasten aan- en af te melden en bezoekers te registreren. Zo geven zij hun gasten een warm welkom.De voordelen van bezoekersregistratie software

Bezoekersregistratie software is hét alternatief voor het traditionele inschrijfboek of formulier bij de receptie. Dat brengt allerlei voordelen met zich mee:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • ISO-gecertificeerde digitale oplossing voor bezoekersregistratie
  • Voldoe aan wet- en regelgeving, zoals AVG/GDPR, HACCP, ISO en Arbo

Nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden van bezoekersregistratie software? Vraag direct een vrijblijvende demonstratie aan.


Hoe makkelijk is het voor ons?

Onze bezoekersregistratie software is eenvoudig in gebruik. Zowel voor de beheerder als de gebruiker. Aan de beheerzijde van het systeem heeft u de vrijheid om aan te geven welke informatie u van uw gasten wilt ontvangen. Dat kan algemene informatie zijn, zoals een voor- en achternaam. Maar ook meer geavanceerd, zoals geboortedata of de reden van het bezoek. Met Reflex Visitor kan het allemaal. En dat geldt ook voor het type bezoek dat u wenst te registreren. Of u nu alle bezoekers wenst te registreren, inclusief medewerkers en leveranciers, of ervoor kiest alleen gasten aan- en af te laten melden: de keuze is aan u.

 Leestip: Zorginstelling Aafje gebruikt onze afsprakensoftware om haar bezoekersstromen te stroomlijnen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Reflex Visitor? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende demonstratie van onze oplossing aan.

Plan een demo

Onze bezoekersregistratie software wordt ingezet voor diverse scenario’s. Zo hebben wij onze oplossing geïmplementeerd bij Korton, waar de receptie nooit voor 100% bemand is. En bij A’dam Toren maken we met onze digitale receptie het leven van de receptiemedewerker een stuk makkelijker.