Flexwerken: makkelijk een werkplek boeken met ons systeem

Altijd net te veel of net te weinig werkplekken voor het aantal aanwezige collega’s? Dat lossen we op met Reflex Workplaces, ons systeem om flexwerken makkelijk te maken. Hiermee heeft u alle tools in handen om van flexwerken op uw kantoor een succes te maken, zonder grote investeringen in dure hardware

De voordelen van ons systeem voor flexwerken

  • Makkelijk een werkplek zoeken en vinden op een 2D of 3D plattegrond
  • Flexibiliteit voor medewerkers bij het kiezen van een beschikbare werkplek
  • Efficiënt gebruik van de beschikbare kantoorruimte
  • Waardevolle inzichten in bezettingsgraden en het gebruik van de kantoorruimte voor bedrijven
  • Geen dure hardware nodig op of aan het bureau.

Plan een demo


Wat is flexwerken

Flexwerken is een werkvorm waarbij medewerkers de vrijheid en flexibiliteit hebben om remote of op kantoor te werken op flexibele werktijden. Flexwerken is een vorm van hybride werken en wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Een bedrijf wat veel flexwerkt, heeft het kantoor dan ook vaak ingericht met een naar verhouding groot aantal flexplekken, of aanlandplekken, waar de medewerkers aan werken. Een deel van de collega’s heeft bij flexwerken dus geen eigen werkplek meer. Een medewerker kan vaak voordat hij of zij naar kantoor komt een werkplek reserveren. Op dit punt verschilt flexwerken dan ook van hot desking, waar alleen ter plekke een werkplek kan worden geboekt.


Hoe maken wij flexwerken makkelijk?

Met ons werkplekken reserveringssysteem maken we een flexplek zoeken en vinden extreem makkelijk. Medewerkers zoeken online, via hun mobiele telefoon of op de laptop, op een 2D of 3D plattegrond van uw kantoor een geschikte beschikbare werkplek. Deze leggen ze vervolgens in een handomdraai vast, voor een tijdslot naar keuze. Zo reserveren zij een werkplek in een handomdraai. Wilt u zelf ervaren hoe ons werkplekken reserveringssysteem flexwerken nog gemakkelijker maakt? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende demonstratie aan, of bereik ons via info@reflex-online.com of +31 (0) 345 630 123.