Werkplek reserveringssysteem en Zaaldisplays snel geïmplementeerd bij Woonwaarts

“Ik heb zelden zo’n pragmatisch bedrijf meegemaakt als Reflex Online. Ik kreeg op de ene dag de naam door en de volgende dag hadden we de contouren van de oplossing al staan“, vertelt Jan Stevens, Adviseur ICT bij Woonwaarts, een woningcorporatie in de regio Nijmegen. Woonwaarts gebruikt Reflex Zaaldisplays bij haar vergaderruimtes en Reflex Workplaces voor het reserveren en beheren van werkplekken.


“In mijn functie is niet één dag hetzelfde. Ons credo is dat we onze klanten, dus de interne collega, altijd goed willen helpen”, vertelt Jan over zijn werkzaamheden. “Toen de Coronacrisis uitbrak, moesten we eerst zorgen dat mensen thuis goed konden werken. Maar daarna komt ook om de hoek kijken dat je wilt weten hoeveel mensen op kantoor mogen zijn en daadwerkelijk aanwezig zijn. Daarvoor moet je een werkplek reserveringssysteem hebben. Daarnaast hadden we net de verbouwing van ons kantoor afgerond en waren ook nog op zoek naar vergaderbordjes voor bij de vergaderruimtes.”


Door een oud-collega werd Jan getipt over de oplossing van Reflex Online voor het reserveren van vergaderruimtes en werkplekken. “Ik belde het kantoor, Christiaan heeft het systeem laten zien en volgens mij hadden we de volgende dag de contouren van de oplossing al te pakken. Dat maak je vrijwel nooit mee”, vertelt Jan over het initiële contact. “En het contact met Marcel en Christiaan was ook gewoon leuk.”

Zaaldisplays

De zaal displays draaien nu als een tierelier. Die koppelen we met onze eigen Exchange-server”, vertelt Jan. Door deze koppeling komen reserveringen vanuit Outlook direct op de Zaaldisplays terecht. “Die vergaderbordjes zijn gewoon goed en werken prima. En vanwege de situatie rondom het Coronavirus wachten we nu op het signaal dat we weer een aantal werkplekken mogen openzetten om te laten reserveren.”

Plan uw demo in