Aanmeldzuil: diverse types en hardware mogelijkheden

Een aanmeldzuil is een digitaal systeem waarmee bezoekers zich eenvoudig aanmelden bij aankomst. Deze zuilen, uitgerust met een touchscreen en optioneel een QR-code scanner, maken het registratieproces efficiënt en gebruiksvriendelijk. Bezoekers kunnen zelfstandig hun gegevens invoeren. Of een receptiemedewerker kan dit voor de bezoeker doen. In beide gevallen zorgt een aanmeldzuil voor een gestroomlijnde en professionele ontvangst. Aanmeldzuilen zijn er in alle soorten en maten.

Welke typen Aanmeldzuilen bieden wij bij Reflex?

Reflex Online biedt Aanmeldzuilen in diverse soorten en maten. Wel leveren wij altijd een geïntegreerde oplossing: Aanmeldzuil (hardware) in combinatie met onze software. We bieden drie hoofdtypen aanmeldzuilen:

  • Staande zuilen: Beschikbaar met 22", 15" of 10" displays, met optionele QR-code scanners. Deze zuilen zijn opvallend en ideaal voor de entree van uw pand.
  • Baliemodellen: Beschikbaar met 15" of 10" displays, ook met optionele QR-code scanners. Perfect voor compacte toepassingen en als aanvulling op receptiewerkzaamheden.
  • Wandmodellen: Beschikbaar met 15" of 10" displays, ideaal voor locaties met beperkte ruimte zoals productiefaciliteiten.

Naast de QR-code scanners zijn de diverse modellen ook uit te breiden met mogelijkheden om toegangsdeuren te openen en sluiten of labels te printen.
Meer weten? Bekijk een greep uit ons portfolio in onze meest actuele brochure.
Of neem direct contact met ons op via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.Staande zuil

Richtprijs of prijs van een aanmeldzuil

De prijs voor een aanmeldzuil varieert bij ons tussen 595 en 2.700 euro. Dat is afhankelijk van het formaat en type. Staande zuilen met grotere displays zijn doorgaans duurder. En kleinere baliemodellen en wandmodellen zijn een meer budgetvriendelijke optie.

De voordelen van de diverse typen

Onze Aanmeldzuilen bieden tal van voordelen:

  • Staande zuilen: Eyecatchers bij de entree, verhogen de professionele uitstraling.
  • Baliemodellen: Compact en flexibel, ondersteunen receptiewerkzaamheden.
  • Wandmodellen: Ruimtebesparend en ideaal voor gebruik intensieve omgevingen.

Met onze diverse oplossingen optimaliseren organisaties hun aanmeldproces. Ook zorgen ze voor een snelle en efficiënte bezoekerservaring en voldoen ze aan alle relevante richtlijnen en regelgeving.
Baliemodel

Klanten met een Aanmeldzuil van Reflex

Honderden organisaties, klein en groot, vertrouwen op het aanmeldsysteem van Reflex Online voor hun bezoekersregistratie. Onder onze klanten bevinden zich organisaties als de Universiteit van Amsterdam (UvA), DUO, de Thorbecke Talent School, Vandersterre, Herculan en Nassau Sneltransport. Wilt u meer weten over ervaringen van onze klanten? Lees dan hier meer over hun ervaringen. 

Bekijk de brochure