De laatste softwareontwikkelingen bij Reflex Online

De ontwikkelaars van Reflex Online ontwikkelen door. Begin 2022 hebben wij een nieuwe release uitgerold naar alle gebruikers voor onze verschillende producten.

 

Reflex Visitor

Het is nu via de publieke module mogelijk om verwachte bezoekers te registreren. Op deze manier kunnen medewerkers, via de public, snel achter elkaar meerdere verwachte bezoekers registreren. Dit versnelt het aan- en afmelden van bezoekers enorm.

 

Reflex Appointment

Voor Reflex Appointment hebben we WCAG2.1 compliance uitgerold. Hiermee kan de publieke module zo worden geconfigureerd dat deze ook goed te bedienen is door slechtzienden.

 

Reflex Workplaces

Bij Reflex Workplaces is direct navigeren naar de plattegrond "Collega Zoeken" toegevoegd. Voorheen konden gebruikers alleen zien waar ze zitten op basis van de objectboom. Nu kunnen zij direct doorklikken naar de plattegrond en zien waar collega’s daadwerkelijk zitten. En eventueel direct een plekje in de buurt reserveren.

Daarnaast hebben we een flinke verbetering van de performance bij het laden van plattegronden doorgevoerd. Vooral bij organisaties met veel plattegronden levert dit winst op.

 

Reflex RoomManager

Voor beheerders is het nu mogelijk om in de publieke module van RoomManager de lange beschrijving van de Extra’s te tonen.