Altijd weten wie waar en wanneer op kantoor is, nooit meer medewerkers dan beschikbare bureaus en geen onnodig lege werkplekken of (vergader)ruimtes. En dan voorkomt u ook nog die eeuwige zoektocht naar een vrije werkplek. Klinkt perfect toch? Een werkplek app is de ideale app voor bedrijven waarmee u digitale werkplekken reserveert, faciliteert en analyseert. De gebruiksvriendelijke software voor hybride werken en activiteitgericht werken werkt realtime en is altijd up to date. Hoe werkt het precies? En waarom kiezen ondernemers massaal voor een werkplek app?

Wat is een werkplek app?

Als ondernemer heeft u vast wel eens termen als ‘hybride werken’ en ‘activiteitgericht werken’ voorbij horen komen. Dit is een werkvorm die in de afgelopen jaren langzamerhand is ontstaan en door velen als ‘het nieuwe werken’ wordt bestempeld. We werken steeds meer flexibel: met flexibele werktijden en flexibele werkplekken. Vaste werkplekken zijn bij steeds meer bedrijven verleden tijd. Met een werkplek app kunnen werkplekken, studieplekken en andere ruimtes of objecten binnen en buiten het pand digitaal worden gereserveerd. Een werkplek app kan worden gebruikt vanaf elk device en maakt ontmoeten makkelijker. Reserveer een werkplek, vergaderruimte of parkeerplaats en vind eenvoudig collega's.


Reflex Workplaces: de ideale werkplek app

Reflex Workplaces is een progressive werkplek app en dus altijd up-to-date, zonder lastige installaties, updates en extra kosten voor dure hardware. Medewerkers krijgen een persoonlijke toegang en reserveren eenvoudig een werkplek op hun telefoon, tablet of pc. De beschikbaarheid van de werkplekken is realtime inzichtelijk en een reservering direct actief. Als werkgever heeft u inzicht en overzicht in de bezettingsgraad en kunt u met Reflex Workplaces rendabeler omgaan met uw boekingen. En is er sprake van een noodsituatie? Dan kunt u in de werkplek app alle aanwezige medewerkers zien en direct een BHV-er opzoeken.


Waarom kiezen bedrijven voor digitaal werkplekken reserveren?

In Nederland werken inmiddels bijna 3 miljoen (2,9) flexwerkers. Steeds meer ondernemers zien hierdoor de voordelen van hybride werken en kiezen voor een werkplekken app. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Wij hebben de voordelen ervan nog een keer voor u op een rij gezet.

  • Met een werkplek app maakt u ontmoeten makkelijk op kantoor. De beschikbaarheid en reserveringen zijn realtime inzichtelijk
  • Geen dubbele boekingen: nooit meer medewerkers dan bureaus
  • Simpel en snel vanaf elk device reserveren: pc, tablet en telefoon
  • Voorkom onnodige lege plekken op kantoor: krijg inzicht in bezettingsgraden en mogelijkheden tot besparen of een andere indeling van uw kantoorruimtes
  • Maak hybride werken optimaal mogelijk binnen uw organisatie: we werken steeds vaker thuis, met een werkplek app faciliteert u kantoorbezoek van uw medewerkers optimaal

Meer over onze werkplek app

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Reflex Workplaces? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag alles over.