Workplaces en Zaaldisplays bij gemeente Krimpenerwaard

“Er is vanuit beide kanten heel snel geschakeld, dat was erg prettig”, vertelt José Dominguez Gomez, Beleidsmedewerker Facilitair bij gemeente Krimpenerwaard. Na een snelle opstart en geslaagde implementatie, maakt gemeente Krimpenerwaard ontmoeten makkelijk met Reflex Workplaces en de Zaaldisplays van Reflex RoomManager.


“Door de Coronacrisis zouden op onze gemeentekantoren minder werkplekken beschikbaar zijn. Bepaalde kritische werkzaamheden moeten echter wel op locatie worden uitgevoerd”, vertelt José. “Om deze mensen toch op locatie te kunnen laten werken, moest de bezetting op kantoor heel goed gereguleerd worden. Daarom gingen we op zoek naar een applicatie voor het reserveren en beheren van werkplekken.”

Zaaldisplays

“We waren al vergevorderd met de aankoop van Zaaldisplays van Reflex Online voor bij onze vergaderruimtes. Mijn collega wist dat Reflex ook een systeem voor het reserveren van werkplekken had. Na een demonstratie en sessies met een aantal collega’s van andere afdelingen was iedereen tevreden en gingen we akkoord”, vertelt José over hoe gemeente Krimpenerwaard met Reflex in zee is gegaan.


Inrichten

“Het inrichten van de applicatie ging snel. En de communicatie met Marcel en Christiaan van Reflex Online was erg prettig”, aldus José. Gemeente Krimpenerwaard ervaart verschillende voordelen van het reserveringssysteem voor werkplekken. “Ervoor zorgen dat er niet meer mensen op kantoor komen dan dat er plekken zijn, dat kan alleen met een applicatie”, zegt José. “Daarnaast is het heel handig om vooraf aan te kunnen geven waar mensen wel of niet terecht kunnen. En als er achteraf een Corona besmettingsgevaar was, dan weten we heel snel wie er die dag aanwezig zijn geweest en kunnen we daarnaar handelen.

Plan een demo