Eenvoudig aan- en afmelden met bezoekersregistratie bij engels

“Er was enkel een Excel-sheet waarin we mensen registreerden die op bezoek kwamen”, vertelt Nathalie Temmerman, onthaal – marketing medewerker bij engels. “Nu meldt iedereen zich aan op het tablet, zowel medewerkers als bezoekers.” Sinds september 2020 maakt engels gebruik van ons digitaal bezoekersregistratiesysteem.


Bezoek aanmelden en afmelden

“Voordat we Reflex Visitor gebruikten was er niet echt een registratiesysteem aanwezig. Nu meldt iedereen zich aan via de tablet bij mij aan het onthaal”, vertelt Nathalie. Op de vestiging in Lokeren stroomlijnt engels meerdere bezoekersstromen met Reflex Visitor. “Nu melden degenen die hun vaste werkplek in Lokeren hebben zich bij binnenkomst aan als medewerkers. En de rest meldt zich aan als bezoeker.”


Digitale bezoekersregistratie: altijd compleet overzicht

Met het digitaal bezoekersregistratiesysteem heeft engels altijd een compleet overzicht van wie er op welk moment de vestiging hebben bezocht en wie zich in het pand bevinden. Bij engels zijn ze te spreken over de relatie met Reflex Online.

“Het contact met Reflex Online is zeker goed. En met de support ook”, zegt Nathalie. Bezoekers aan de vestiging in Lokeren melden zich eenvoudig aan en af, maar het is soms wel even wennen. “Wat opvalt is dat bezoekers soms hun kentekenplaat niet van buiten kennen”, vertelt Nathalie. “Dat is nog wel eens frustrerend voor de mensen.”

PLan uw demo in