Gaat uw bedrijf verhuizen of wordt er verbouwd?

Kies dan direct voor een professionele uitstraling van uw pand door er ook een mooi reserveer- en beheersysteem in te bouwen met aantrekkelijke zaaldisplays.

Reflex RoomManager is een online reserveringssysteem voor het reserveren en beheren van vergaderruimtes, met onder andere modules zoals zaaldisplays (displays aan buitenkant van de ruimtes) of welkomscherm (presentatiescherm bij de receptie met daarop een overzicht van de vergaderingen).

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde Zaaldisplay


Met welke technische aanpassingen moet u rekening houden?

Denk aan netwerkaansluiting en montage van de zaaldisplays. Super handig om dat voorafgaand aan de verbouwing, of verhuizing, mee te nemen in de plannen. Want het is zonde om dat achteraf doen. Belangrijk is om er voor te zorgen dat er van of naar de display een stroomkabel of ethernetkabel loopt. Ook moet de zaaldisplay uiteraad worden opgehangen, dit kan vrij eenvoudig en is afhankelijk van het materiaal waar het aan bevestigd moet worden.


Reflex Online is bekend met vraagstukken over het aanleggen, monteren en installeren van bijv. zaaldisplays. Hierover kan de klant ten alle tijden met ons over van gedachte wisselen.