Modules

Zaalscherm

Voor efficiënt gebruik van vergaderzalen

Nooit meer verwarring en onderbroken bijeenkomsten. Een tablet formaat touchscreen bij de vergaderzaal geeft duidelijk aan of de kamer bezet is of vrij. Indien de zaal bezet is, toont het scherm de organisator en het onderwerp van de vergadering. Met een simpele handeling kan de vergaderzaal na de vergadering worden vrijgegeven. Als de vergaderruimte vrij is, kan men deze ter plekke reserveren of verlengen.

Eigen look and feel

U heeft geïnvesteeerd in een herkenbaar en professioneel logo van uw bedrijf of instelling. Een goed logo wekt een positieve associatie op met uw bedrijf. Het geeft uw bedrijf een gezicht. Wij zorgen ervoor dat deze herkenbaarheid ook in de zaalschermen terugkomt is.


Welkomscherm

Bezoekers kunnen zien waar de vergadering is

Om uw bezoekers een overzicht te geven van de vergaderingen kan een welkomscherm in de hal of bij de receptie worden geplaatst, met vermelding van zalen, reserveringen en gebruikers. Net als de zaalschermen is dit welkomscherm direct verbonden met het systeem.

Ook kan men per afdeling of verdieping bepalen wat wordt getoond, zelfs met een eigen look and feel.  


Digitale bezoekersregistratie

Altijd betrouwbaar inzicht wie bij u op bezoek is

Geen onoverzichtelijke of onleesbare inschrijvingspapieren, maar volledig digitaal en afgeschermd voor derden. Die meerwaarde biedt Reflex Visitor aan uw organisatie. Met de digitale bezoekersregistratie van Reflex Visitor melden uw bezoekers zich eenvoudig digitaal aan- en af bij uw organisatie via een tabletformaat beeldscherm bij de receptie. Verwacht u bezoek? Dan meldt u uw bezoekers vooraf eenvoudig aan via uw desktop pc of mobiele app.

De voordelen:

 • Sluitende registratie van bezoekers volgns HACCP, ISO 9001 en 22000
 • Voldoen aan Arbowet met betrekking tot calamiteiten
 • AVG- en GDPR-proof
 • Moderne/professionele uitstraling en ontvangst
 • Meld (onbeperkt aantal) bezoekers vooraf aan
 • Real time inzicht in aanwezige bezoekers
 • Eenvoudig en snelle inschrijving
 • Ontvanger krijgt direct seintje na inschrijving
 • Opmaak is aan te passen naar eigen huisstijl
 • Eenvoudige rapportage en uitdraai van bezoekerslijsten voor managementinformatie.

Ga mee met de tijd, moderniseer en zorg dat u als bedrijf up-to-date bent. Sla een efficiencyslag en neem vandaag nog contact op voor een online demonstratie van Reflex Visitor.

 


Online reserveren

Online vergaderzaal reserveren

Onderstaand voorbeeld laat zien hoe het Reflex reserveringssysteem voor vergaderzalen er op uw beeldscherm of mobiel eruit kan zien. Deze schermen kunt u aanpassen aan uw huisstijl.

Om het online voorbeeld te bekijken, klik hier.


Smartphone

Online boeken op elk tijdstip vanaf elke locatie via smartphone

 • Eenvoudig via snelkoppeling.
 • Meertalig.
 • Extra’s boeken zoals faciliteiten (beamer), koffie of lunch.


Werkplek reserveren

Organisaties werken steeds vaker geheel of gedeeltelijk met flexibele werkplekken. Door middel van een mini-scherm op het bureau kunt u zien welke werkplekken bezet of vrij zijn. Zeker in combinatie met de Plattegrondmodule nemen wij uw organisatie een boel frustratie uit handen. 


Plattegrond

In één oogopslag zien waar vergaderruimtes of werkplekken zich bevinden en welke al bezet of nog vrij zijn. Dat kan, met deze uitbreiding van Reflex RoomManager.

Reflex RoomManager

Een overzicht van de belangrijkste functies en alle modules. Bekijk de brochure