Modules

Zaaldisplays bij vergaderruimtes

Een zaaldisplay, of room booking display, is een tabletformaat display dat u plaatst aan de buitenkant van uw vergaderruimte. Op het display zien medewerkers direct of de ruimte bezet is of vrij, welke meetings gepland zijn en indien gewenst kan de ruimte direct vanaf het display worden gereserveerd. Kortom, voorkom verwarring bij vergaderruimtes en onderbroken bijeenkomsten.

Lees meer

Welkomscherm bij de receptie

Een welkomscherm bij de receptie of op uw afdeling geeft een overzicht van geplande vergaderingen en bijbehorende ruimtes. Zo weten medewerkers en bezoekers waar zij wanneer worden verwacht. Het welkomscherm is vaak een wat groter 27 of 32 inch presentatie- of beeldscherm. 

Lees meer

Online vergaderzaal reserveren

Reflex RoomManager biedt een module die het mogelijk maakt om online een vergaderruimte te reserveren. Onderstaand voorbeeld laat zien hoe het Reflex reserveringssysteem voor vergaderzalen er op uw beeldscherm of mobiel uit kan zien.

Lees meer

Managementinformatie

Hoe vaak loopt een gemiddelde vergadering uit? Of hoe vaak wordt een vergaderruimte geboekt, maar uiteindelijk toch niet gebruikt? Welke afdeling heeft ook weer die lunch besteld en op welke kostenplaats boeken we dan de kosten? Wat is de bezettingsgraad van de vergaderruimte? Of u nu één of meerdere vergaderruimtes in beheer heeft, of u nu met meerdere bedrijven in één pand zit: het zijn essentiële vragen voor het management, waar vaak geen eenvoudig antwoord op bestaat.

Lees meer

Catering

Binnen uw bedrijf worden ongetwijfeld regelmatig vergaderruimtes gereserveerd voor relaties, klanten of langere interne meetings. In zo’n geval is het handig dat vooraf duidelijk is of bepaalde faciliteiten in de ruimte aanwezig zijn. Denk aan een beamer of een presentatiescherm, maar ook aan bijvoorbeeld extra stoelen. Daarnaast wilt u uw gasten op een goede manier ontvangen. Dat kan door op voorhand bijvoorbeeld koffie, thee of een lunch te reserveren in de vergaderruimte. Met ons reserveringssysteem zijn de faciliteiten in de ruimte per ruimte inzichtelijk en boekt u eenvoudig extra’s bij.

Lees meer