Meer tijd over met afsprakensoftware in het onderwijs

Hoeveel keer per dag worden uw medewerkers geraadpleegd om een afspraak in te plannen? Studenten maken afspraken met hun studieadviseur, docent of andere medewerker. Of schrijven zich in voor (gast)lessen, werkgroepen of cursussen. Dat doen zij vaak aan de balie van het secretariaat, of telefonisch of per mail direct met de desbetreffende medewerker. Tientallen keren per dag per faculteit is geen uitzondering. Daarom kiezen verschillende Universiteiten en Hogescholen nu voor de afsprakensoftware van Reflex Appointment, want dat neemt hen veel werk uit handen.

Afspraken komen nu binnen per mail, telefonisch of via de balie. Lastig om dan het overzicht te behouden en alle afspraken goed in te plannen. Met Reflex Appointment maken uw studenten en medewerkers online afspraken met elkaar. Zo heeft u minder vragen aan secretariaten of informatiebalies, wat uw medewerkers enorm veel werk uit handen neemt. Dat levert hen tijd op, die aan andere zaken kan worden besteed.

Weet u wanneer al uw medewerkers beschikbaar zijn? Zo niet, dan werkt dit dubbele afspraken en bijkomende frustraties in de hand. Met Reflex Appointment worden tijdsloten direct geblokkeerd en ingepland in de (Outlook)agenda van de betreffende medewerker en degene die de afspraak maakt. Nu zijn dubbele afspraken niet langer mogelijk en voorkomen we onnodige misverstanden en tijdsverlies.

Reflex Appointment maakt gebruik van zogenaamde single sign-on (SSO) oplossingen, waarbij de Veiligheid van Persoonsgegevens voorop staat. Zo voeren wij jaarlijks penetratietesten uit. Alle verzamelde data blijven binnen Europa. Overheidsdiensten zoals DUO en de Kamer van Koophandel Nederland maken gebruik van onze software. Uw data en die van uw studenten is met Reflex Appointment dus goed verzekerd.

Veel Universiteiten en Hogescholen werken al met Reflex Appointment XL. Vraag het maar eens aan uw collega’s van de Universiteit van Amsterdam, Hogeschool Amsterdam, Radboud Universiteit Nijmegen, Erasmus Universiteit van Rotterdam ofUniversiteit Maastricht.