Een room booking display, ook wel bekend als een Zaaldisplay, is een handige oplossing die uw kantoor een moderne en professionele uitstraling geeft. In dit blog bespreken we:

  • Wat een room booking display is
  • Hoe het de kantooromgeving professioneler en mooier maakt
  • Opties voor montage en installatie.


Wat is een room booking display ook alweer?

Voordat we beginnen: een room booking display is een tablet dat buiten vergaderzalen, conferentieruimtes of andere soorten zalen wordt geplaatst. Het toont welke meetings gepland staan in de ruimte. Ook helpt het display bij het plannen van vergaderingen. Daarnaast geeft het display essentiële informatie over de zaal, zoals de capaciteit en beschikbare voorzieningen. Door een integratie met kalender- en reserveringssystemen, zoals Outlook, Office 365 of Google Calendar, zorgt het Zaaldisplay voor realtime updates en voorkomt het dubbele boekingen.

Professionele en moderne uitstraling met een room booking display

Een room booking display versterkt de uitstraling van uw kantooromgeving op verschillende manieren. Ten eerste zorgt het strakke ontwerp van het Zaaldisplay voor een gestroomlijnde look die past bij moderne kantoormeubilair en interieurontwerp. Ten tweede geeft het gebruik van geavanceerde technologie, zoals LED-randen en touchscreens, een futuristische uitstraling. Ten slotte draagt het bij aan een efficiënte en georganiseerde werkplek door de eenvoudige reserveringsmogelijkheden en het verminderen van misverstanden over zaalgebruik. Daarnaast kleven er verschillende andere voordelen aan een room booking display.

Mooie uitstraling door strakke montage en installatie

Een room booking display is van zichzelf een mooie oplossing voor uw kantooromgeving. Maar alles staat of valt met een strakke montage en installatie. Er zijn verschillende opties om uw zaaldisplay op een stijlvolle manier te monteren en installeren. In grote lijnen zijn er drie punten belangrijk:

  • Montage: Een populaire keuze is het gebruik van een glass mount, waarmee het scherm direct op de glazen wand van de vergaderruimte wordt bevestigd. Deze oplossing zorgt voor een naadloze integratie en maakt de ruimte nog aantrekkelijker. Geen glazen wand? Gebruik dan een strakke wall mount. Reflex Online kan u hier perfect bij adviseren en indien gewenst monteren wij de displays voor u.
  • Kabels: Het wegwerken van kabels is essentieel om een opgeruimde en professionele uitstraling te behouden. Daar zijn verschillende opties voor. U kunt bijvoorbeeld kabels door het plafond laten lopen, kabelgoten gebruiken of ze door een frame van de glazen wand laten lopen.
  • Voeding: Power-over-Ethernet (PoE) is een andere optie die het leven gemakkelijker maakt. Door het gebruik van PoE kan het zaaldisplay van stroom worden voorzien via dezelfde ethernetkabel die het apparaat verbindt met het netwerk. Dit maakt het installatieproces eenvoudiger en elimineert de noodzaak van extra stroomkabels.Op zoek naar een room booking display?

U leest het: een Zaaldisplay is een uitstekende investering voor elk kantoor dat op zoek is naar een moderne en professionele uitstraling. Het verbetert de efficiëntie van het plannen van vergaderingen en voegt een vleugje geavanceerde technologie toe. Ook zijn er veel mogelijkheden voor stijlvolle montage en installatie. Overweegt u de implementatie van een zaaldisplay om uw kantoorruimte naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op 0345 630 123 of vraag een prijs op maat aan.

Bekijk de zaaldisplay