Makkelijk en snel badges printen voor uw deelnemers

Wie wel eens een event heeft georganiseerd weet dat het een heel gedoe is: het drukken en uitgeven van unieke badges voor uw bezoekers. Gepersonaliseerd drukwerk, aanmelden op locatie en uitgifte van badges is vaak duur en tijdrovend.

Met onze oplossing voor event registratie, Reflex Events, is dat verleden tijd. En heeft u alles in één oplossing. Een deelnemer meldt zich bij aankomst bij uw evenement aan. Met Reflex Events wordt vervolgens direct een label geprint met de gegevens van deze persoon. Zij plakken dit label direct op de kleding. Of beter nog: u plakt het label op een voorgedrukte badge met uw vormgeving. Zo gaan de papieren inschrijflijsten en tafels vol gepersonaliseerde badges de deur uit. En bespaart Reflex Events u een hoop tijd en geld.

Waarom badges printen met Reflex Events

Het is onze missie om ontmoeten makkelijk te maken. Op kantoor, in de zorg, in het onderwijs, maar zeker ook bij zakelijke events. Met onze oplossing combineert u registreren en aan- en afmelden voor zakelijke events met badge printing. Een gouden combinatie die allerlei voordelen oplevert:

  • Bespaar tijd en kosten: print alleen badges voor daadwerkelijk aanwezige personen
  • De papieren inschrijflijsten en tafel met badges kunnen de deur uit
  • In één systeem overzicht in alle inschrijven, registraties en aanwezigen
  • Uitgifte van badges gaat veel makkelijker en sneller
  • Reflex maakt ontmoeten makkelijk: u heeft meteen duidelijk welke persoon u voor zich heeft


Wilt u meer weten over labels en badges printen voor zakelijke evenementen? Neem dan direct contact met ons op of plan een demonstratie van Reflex Events in.