Event ticketing systeem 

Of u nu een grootschalig evenement, intieme cursus of workshop of een zakelijke activiteit organiseert: een betrouwbaar event ticketing systeem is cruciaal voor uw succes. Zorg voor een vlot ticketingproces met Reflex Events, het ideale event ticketing systeem voor grote en kleine scenario’s.

Het ticketing system van Reflex Online

Reflex Events is een complete oplossing voor evenement registratie, ticketing en deelnemersmanagement. Of u nu een beurs organiseert, een klantendag, festival of andere activiteit: Reflex Events is geschikt voor ieder scenario.

  • Een online inschrijfmodule voor uw evenement
  • Versturen van automatische bevestigingen en e-tickets
  • Volledige automatisering van mailverkeer voorafgaand aan het event
  • Real-time overzicht van geregistreerde deelnemers
  • Direct online afrekenen

Plan een demoDe voordelen

Een groot voordeel: we werken niet op commissiebasis. In plaats daarvan neemt u een licentie voor Reflex Events af, waarbinnen jij alle evenementen kan organiseren die je maar wilt. Zo weet u vooraf exact wat ticketing gaat kosten en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: het ticketing systeem kan eenvoudig worden aangepast aan uw evenement, ongeacht de grootte of complexiteit.
  • Eenvoudig in gebruik: De intuïtieve interface van Reflex Events maakt het gemakkelijk om evenementen te beheren en deelnemers te registreren.
  • Automatisering en overzicht: u automatiseert de uitgifte van e-tickets en communicatiestromen met ons systeem en heeft een real-time overzicht van het aantal geregistreerde deelnemers
  • Betrouwbare en veilige oplossing: Reflex Online is ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiligingsmanagement. Dit geeft u de zekerheid dat uw gegevens en die van uw evenementdeelnemers veilig worden beheerd en beschermd.

 

Wat is een ticketing systeem?

Een ticketing systeem is een oplossing die vaak wordt gebruikt door organisatoren van evenementen, festivals, concerten, beurzen of andere activiteiten. Met een ticketing systeem schrijven mensen zich online in voor een betaalde of gratis activiteit. Het systeem zorgt ervoor dat het aanmeld- en transactieproces probleemloos verloopt en dat alle communicatie wordt geautomatiseerd. Zo kan de betaling direct online plaatsvinden en worden onder andere e-tickets automatisch verzonden naar de deelnemers.

Bent u op zoek naar een ticketing systeem voor uw event? Meld u nu aan voor een gratis demonstratie of bel of mail via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.