Prettig inschrijven voor uw activiteiten met Reflex Events

Organiseert u regelmatig indoor of outdoor activiteiten? En wilt u het inschrijven voor deze activiteiten eenvoudiger en professioneler maken? Dan bent u bij Reflex Events u aan het juiste adres. Wij bieden een oplossing die het registratieproces rondom uw activiteiten stroomlijnt, zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Of het nu gaat om fiets- of boottochten, stadswandelingen, of zakelijke activiteiten: wij nemen u de tijdrovende taken rondom het inschrijven en aanmelden uit handen. Dat scheelt u een hoop tijd en energie.

Met Reflex Events heeft u:

  • Enorme tijds- en kostenbesparingen in handen
  • Hogere opkomstpercentages op uw activiteiten, door automatisering van belangrijke communicatiemomenten
  • De beschikking over een professioneel en gastvrij inschrijfproces
  • Een overzicht van alle aanwezigen en afwezigen op uw activiteit

Wilt u ontdekken hoe gemakkelijk het organiseren van uw activiteiten kan zijn? Meld u dan nu aan voor een gratis demonstratie. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan via+31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.Verbeter inschrijven en aanmelden voor activiteiten

Wij verbeteren alles rondom het inschrijven en aanmelden voor uw activiteiten. Hoe het werkt? Reflex Events levert een strakke online inschrijfmodule waar uw doelgroep zich makkelijk mee kan inschrijven. Als u dat wil, kunnen we helpen om deze te integreren in uw website.

Maar u kunt de inschrijfmodule ook makkelijk standalone gebruiken. We automatiseren samen met u de communicatiemomenten richting de deelnemers. Denk aan een bevestigingsmail, reminder-mail en een mail met alle praktische informatie voor de dag zelf. Dat bespaart u bergen met tijd en zorgt voor hogere opkomstpercentages. Wilt u meer weten over onze oplossing voor efficiënte inschrijving en aanmelden van uw activiteiten? Neem dan direct contact met ons op.

Plan een demo