Hybride werken en het reserveren van werkplekken, vergaderruimtes en andere faciliteiten binnen uw organisatie eenvoudiger en efficiënter maken? Dat doet u met de Medewerkersapp van Reflex Online. Onze Medewerkersapp biedt de perfecte oplossing voor een soepel reserveringsproces, ideaal voor de moderne hybride werkomgeving.


Denkt u na over:

 • Op- of afschalen van het aantal vierkante meters kantoorruimte?
 • Hoe om te gaan met de bezetting op kantoor per dag of per week?
 • Het verkrijgen van managementinformatie zoals bezettingsgraden en opkomstpercentages?
 • Kantoorbezoek weer leuk en makkelijk maken?

Dan is onze Medewerkersapp of personeelsapp de ideale oplossing voor uw organisatie. Plan direct een vrijblijvende demonstratie in. Of neem even contact op via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Makkelijk objecten reserveren met de medewerkersapp

Met een Medewerkersapp maakt u het leven van uw medewerkers makkelijk. Kantoorbezoek wordt weer leuk, want allerlei frustratie en verwarring rondom faciliteiten wegneemt. Zo zetten organisaties de medewerkersapp in voor onder andere:

 • Werkplekken reserveren
 • Vergaderruimte en concentratieruimtes reserveren
 • Parkeerplaatsen reserveren
 • Deelauto’s en deelfietsen reserveren

Het beheren van uw reserveringen was nog nooit zo eenvoudig. Via de Reflex Medewerkersapp zien u en uw medewerkers al hun huidige en toekomstige reserveringen in één overzicht. Zijn de plannen gewijzigd? Geen probleem. Pas uw reserveringen eenvoudig aan. Zo heeft u altijd controle heeft over uw planning.

Werkplekken

Met onze Medewerkersapp reserveert u werkplekken in een handomdraai. Of u nu op kantoor werkt of vanuit huis, een beschikbare werkplek vinden en reserveren is nog nooit zo eenvoudig geweest. In- en uitchecken op de werkplek is ook mogelijk, zodat u weet wie daadwerkelijk op komt dagen en wie niet. Geen gedoe meer met papieren systemen of verwarrende planningen.

Vergaderruimtes of concentratieruimtes

Of het nu gaat om een belangrijke klantvergadering of een interne brainstormsessie: de Reflex Medewerkersapp maakt het boeken van vergaderruimtes simpel. Met een paar swipes reserveert u de gewenste ruimte. Inclusief alle benodigde voorzieningen zoals projectoren en whiteboards. Zo weet u zeker dat u altijd een geschikte ruimte heeft voor uw meetings. Uiteraard geldt dat ook voor concentratieruimtes. Zodat u ongestoord aan belangrijke projecten kunt werken.

Parkeerplaatsen

Geen stress meer over het vinden van een parkeerplek. Met de Reflex Medewerkersapp kunt u vooraf een parkeerplaats reserveren. Zo verzekeren uw medewerkers zich van een plekje. Dit bespaart tijd en voorkomt frustratie, vooral op drukke dagen. Zo wordt kantoorbezoek weer prettig.

Deelauto’s en deelfietsen

Voor organisaties die gedeelde voertuigen aanbieden, biedt de Medewerkersapp een gemakkelijke manier om auto’s en fietsen te reserveren. Of u nu een auto nodig heeft voor een zakelijke afspraak of een fiets voor een rit door de stad: met de app regelt u het snel en eenvoudig.

De voordelen van een Medewerkersapp

 • Flexibiliteit: Modulair opgebouwd, zodat u alleen betaalt voor de functionaliteiten die u gebruikt.
 • Efficiëntie: Bespaar tijd en moeite met een gestroomlijnd reserveringssysteem.
 • Gebruiksgemak: Reserveren en beheren van werkplekken en faciliteiten met een paar swipes.
 • Betrokkenheid: Verhoog de tevredenheid en betrokkenheid van uw medewerkers met een gebruiksvriendelijke oplossing.

Ervaar zelf hoe de Medewerkersapp van Reflex Online het reserveringsproces binnen uw organisatie optimaliseert. Meer weten?  Neem direct contact op met een van onze experts via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Plan uw demo