Zet uw evenement of cursus online

Dankzij onze afsprakentool hoeft u niet meer eindeloos af te stemmen wie wanneer komt. Uw deelnemers schrijven zich in en krijgen een reminder als ze het nog niet gedaan hebben. U zet uw cursus of evenement online. 

Uitnodiging, bevestiging, reminder

De betrokkenen, externe klanten of medewerkers van uw organisatie, ontvangen een uitnodiging per mail voor een inschrijving. Het bericht vermeldt de beschikbare tijden en andere relevante gegevens. De klanten of medewerkers schrijven zich in op het tijdstipdat hen het best past. Vervolgens ontvangen zij per email een bevestiging. 


Gemak, service, efficiency en meer inzicht

Reflex Appointment zorgt voor gemak, betere service en meer efficiency en leidt tot een hogere conversie. Ook leidt onze software tot een betere spreiding van de afspraken en een daarop afgestemde bezetting bij uw bedrijf of organisatie. Dat voorkomt wachttijden, dubbele afspraken en onnodige telefoontjes en geregel en bespaart dus tijd en kosten. Reflex Appointment voorziet u bovendien van klantgegevens en overzichten zoals aantal afspraken per dag en no show.


Bezoekersregistratie

De Reflex afsprakentool kan worden gekoppeld aan onze bezoekersregistratie. Uw bezoekers kunnen zich bij de receptie via een dsiplay aanmelden, zodat degene met wie men de afspraak heeft per e-mail of SMS een bericht ontvangt dat hun bezoek is gearriveerd. 

Bezoekersregistratie

Veiligheid vóór alles

De Reflex afsprakensoftware draagt bij aan gemak en efficiency, zowel voor uw klanten als voor uw bedrijf of organisatie, en biedt veel extra inzicht en informatie. Daarbij staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel. De software wordt gehost bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen. Ons contract met Windows Azure waarborgt dat alle data binnen Europa blijven. Reflex laat bovendien jaarlijks door een externe partij zogenaamde penetratietesten uitvoeren om te verzekeren dat derden niet bij uw gegevens kunnen.