Tarieven Reflex RoomManager

Met Reflex RoomManager heeft u altijd een oplossing op maat. Of u nu wel of geen Outlook, Office 365 of Google Calendar gebruikt: met onze modules optimaliseert u het reserveren en beheren van iedere vergaderruimte. Uw scenario is bepalend, Reflex RoomManager past zich aan op uw wensen.

Wij berekenen uw prijs op basis van het aantal vergaderzalen, werkplekken of andere objecten dat kan worden gereserveerd en de module(s) waarmee u uw agendasoftware wenst uit te breiden. Vul het formulier in en wij berekenen een prijsvoorstel op maat. U kunt ons ook bellen op 0345 630 123 en dan staan wij u graag te woord.


Hardware

Als u een prijsaanvraag doet stemmen we ook met u af of het wenselijk is om Zaaldisplays bij uw vergaderruimte te plaatsen. Een Zaaldisplay op de muur of glazen wand bij uw vergaderruimte moet er natuurlijk goed uitzien. Daarom hebben wij gekozen voor een Zaaldisplay met een prijswinnend design en een unieke feature, een Surround LED Bar. In dit document treft u alles aan wat u moet weten over ons Zaaldisplay: welke functies het allemaal heeft, maar ook de technische specificaties en dimensies. 


Onze tarieven zijn standaard inclusief:

Hosting
Dagelijkse back-ups
Helpdesk en support
Nieuwe releases