Vervang het papieren inschrijfboek

Het is bij veel organisaties gebruikelijk dat bezoekers, naast de medewerkers, zonder afspraak bij uw organisatie naar binnen stappen. Er zijn dan allerlei redenen te bedenken waarom het belangrijk is om dit bezoek te registreren. Denk aan de Arbowetgeving die voor alle organisaties geldt, want u wilt weten wie er zich in uw pand bevinden. Of HACCP richtlijnen bij voedselverwerkers.

Hoe werkt bezoekersregistratie?

Reflex Visitor is een digitaal bezoekersregistratiesysteem. Bezoekers melden zich bij binnenkomst via Reflex Visitor bij uw organisatie aan. Terwijl uw bezoek zich aanmeldt, zorgt uw receptie voor een heerlijk kopje koffie. Als zij het pand weer verlaten melden de bezoekers zich af. Zo heeft u altijd een sluitend overzicht van wie er op welk moment in uw pand aanwezig is.

Door het uiterlijk van Reflex Visitor aan te passen aan uw huisstijl en branding, maakt uw bedrijf een professionele eerste indruk op uw gasten.

Plan een demo


Een veilige werkplek

U wilt natuurlijk weten wie zich wanneer in uw pand bevindt. Vanuit de Arbowetgeving en BHV is dat een vereiste, maar tegelijkertijd is het ook wel zo veilig voor uw medewerkers. Dit regelt u met een digitaal bezoekersregistratiesysteem. U heeft met één druk op de knop overzicht wie er wanneer bij u op locatie is geweestReflex Visitor voldoet aan allerlei richtlijnen en u bent AVG-/ GDPR-compliant.


Wachtrijmanagement en bezoekersregistratie

Een setting waar bezoek op afspraak vaak voorkomt, is een organisatie die werkt met diverse informatiebalies. Een effectief en efficiënt wachtrijmanagementsysteem maakt dan een wereld van verschil. Bezoekers melden zich, met of zonder reserveringsnummer, bij uw organisatie op een display aan. Reflex Visitor verwijst uw gasten simpel en snel door naar de juiste balie.

Bekijk alle toepassingen