Direct uw vergaderruimte reserveren en beheren met een zaaldisplay

Inzicht en overzicht  met een welkomscherm en zaaldisplays

Hoe vaak gebeurt het niet dat een overleg wordt onderbroken door laatkomers die de vergaderruimte niet konden vinden? Een hoop vragen bij de - toch al zo drukke - receptie, een lange rij en geïrriteerde gasten. Bied bezoekers inzicht en overzicht met een welkomscherm en zaaldisplays. Onze room booking voor vergaderruimtes is gemakkelijk te koppelen en toont een realtime overzicht van meetings in het pand. Direct beheren en een ruimte reserveren en vrijgeven kan ook of extra faciliteiten bijboeken. Alles over de RoomManager Welkomscherm en Zaaldisplay module.

RoomManager koppelen aan een welkomscherm

Een goede binnenkomer zet de toon. Met een welkomscherm wijst u bezoekers direct bij binnenkomst de weg. Geef gasten een warm welkom door ze via een scherm te informeren over de tijd en de locatie van een bijeenkomst of vergadering. Dat scheelt een hoop verwarring bij de receptie en bespaart u kostbare tijd, die u aan andere werkzaamheden kunt besteden. Minder irritaties, meer inzicht. En het werkt van twee kanten, want door mensen direct naar de juiste plek te leiden voorkomt u oponthoud bij vergaderingen door gasten die de weg niet konden vinden en later aanschuiven. Het RoomManager room booking voor vergaderruimtes is gemakkelijk te koppelen aan een welkomscherm. Na een plug & play installatie, die u binnen enkele minuten automatisch doorloopt, deelt u via een koppeling met uw agendasysteem een realtime overzicht van actuele bijeenkomsten.

Leestip: Ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar

RoomManager koppelen aan zaaldisplays bij vergaderruimtes

Het is ook mogelijk om bij de deur van elke vergaderruimte een zaaldisplay te bevestigen, niet enkel voor inzicht en overzicht maar ook met de optie om direct een vergaderzaal te boeken of vrij te geven. Dit is dan ook direct zichtbaar op het welkomscherm bij de entree. Een zaalscherm is een display in tabletformaat die informatie toont over de bezetting van de specifieke ruimte én over die van andere vergaderzalen in het pand. Wellicht dat die beter aansluiten op uw agenda. Faciliteiten bijboeken - zoals een beamer, presentatiescherm, whiteboard, koffie, thee of catering is ook mogelijk op de zaaldisplays: in onze Catering module. Reserveren kan met een persoonlijke login via uw e-mailadres.

Meer weten over Reflex RoomManager en de zaaldisplays? Bekijk de tarieven en plan een vrijblijvende demonstratie in.

Inzicht en overzicht met een welkomscherm en zaaldisplays

Ook inzicht en overzicht met een welkomscherm en zaaldisplays? Ontdek de mogelijkheden.

  • Een warm welkom voor bezoekers
  • Realtime overzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes
  • Een professionele en zakelijke uitstraling
  • Een ruimte reserveren (room booking), verlengen of vrijgeven
  • De mogelijkheid om te koppelen met uw agendasysteem, zoals Outlook, Office365 en Google Calendar
  • Extra faciliteiten bijboeken
  • Persoonlijke identificatie met een login via uw e-mailadres

 

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde zaaldisplay