Voldoe aan de nieuwe richtlijnen voor winkels

Winkels, richtlijnen en de anderhalvemetersamenleving

De winkels zijn weer open, maar aan strakke richtlijnen gebonden. De nieuwe richtlijnen voor winkels en de anderhalvemetersamenleving zorgen voor uitdagingen voor winkeliers en winkelketens:

  • Winkelen op afspraak
  • Videowinkelen mogelijk maken
  • De capaciteit van uw winkel bewaken zonder extra mensen in te zetten

Winkelen op afspraak

Winkels hebben met de nieuwe richtlijnen en anderhalvemetersamenleving een uitdaging met hun capaciteit. Tegelijkertijd wilt u uw potentiële klanten een goede ervaring bieden. Wij helpen verschillende winkelketens al met het organiseren van winkelen op afspraak. Bijvoorbeeld om oogmetingen in te plannen, of om personal shopping mogelijk te maken. Daar helpen wij u ook graag mee.

Videowinkelen en de anderhalvemetersamenleving

Winkeliers en winkelketens proberen het fysiek bezoek van hun winkel te beperken. Tegelijkertijd willen zij geen omzet mislopen en net dat beetje extra service bieden aan hun potentiële klant. Zij maken het daarom mogelijk om, samen met onze afsprakensoftware, een afspraak in te plannen om virtueel door de winkel te lopen. Wilt u meer weten over hoe u dit voor uw winkel of keten kunt organiseren? Neem dan contact met ons op.

Richtlijnen voor capaciteit in winkels zonder extra mensen in te zetten

Hoe handhaaf je de maximale capaciteit van een winkel, zonder extra mensen in te zetten? Een portier is niet echt klantvriendelijk, kost geld en telt ook mee in het maximaal aantal personen wat in uw winkel aanwezig mag zijn. Daar hebben wij een oplossing voor. Op een tablet bij de entree laat u direct zien wat de maximale capaciteit is en of deze al dan niet bereikt is. 

Advies voor winkels over richtlijnen en de anderhalvemetersamenleving

Wij ondersteunen verschillende winkelketens met onder andere bovenstaande uitdagingen, zoals Baden+ en Pearle. Neem daarom direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies over uw scenario of bel ons via 0345 630 123.

Vraag een demonstratie aan

Klik op de blauwe knoppen voor meer informatie