Online afspraak met studie adviseur bij Rotterdam School of Management (RSM) - Erasmus University

In de afgelopen 40 jaar heeft Rotterdam School of Management, Erasmus University een reputatie opgebouwd als een van Europa’s meest toonaangevende business schools. De faculteit heeft 7.500 studenten waarvan er jaarlijks ongeveer 1.200 afstuderen. Vijf studieadviseurs van het RSM staan deze studenten dagelijks terzijde met al hun vragen op het gebied van onder andere efficiënt leren, studieplanning maar ook wat te doen als door familieomstandigheden studievertraging ontstaan is.


Bespaar tijd en verbeter service

“Je moet dan toch even stoppen met je reguliere werkzaamheden om een datum te prikken. Dat kost al gauw vijf minuten per afspraak. Daarnaast gebeurde het regelmatig dat een student achteraf per mail liet weten de afspraak te willen verplaatsen. Je was dan al gauw weer 6 mailtjes of telefoontjes verder en dat kost bij elkaar toch weer 20 minuten van je tijd", aldus Thea den Hartog, Studieadviseur RSM.

Het was dan ook de wens van het secretariaat een manier te vinden waardoor het maken van afspraken voor zowel de student als het secretariaat minder tijd zou kosten. Na een zoektocht via Google zijn zij met Reflex Online in contact gekomen. Het secretariaat is zeer tevreden, want het regelt zichzelf nu. Het bespaart niet alleen enorm veel tijd, de studenten zijn ook nog eens goed te spreken over de service. Ze hoeven niet meer te bellen en nadat de afspraak is gemaakt volgt automatisch een e-mail die aan de afspraak herinnert.