Catering

Binnen uw bedrijf worden ongetwijfeld regelmatig vergaderruimtes gereserveerd voor relaties, klanten of langere interne meetings. In zo’n geval is het handig dat vooraf duidelijk is of bepaalde faciliteiten in de ruimte aanwezig zijn. Denk aan een beamer of een presentatiescherm, maar ook aan bijvoorbeeld extra stoelen. Daarnaast wilt u uw gasten op een goede manier ontvangen. Dat kan door op voorhand bijvoorbeeld koffie, thee of een lunch te reserveren in de vergaderruimte. Met ons reserveringssysteem voor vergaderruimtes zijn de faciliteiten in de ruimte per ruimte inzichtelijk en boekt u eenvoudig extra’s bij.


Geen onduidelijke afspraken meer

Deze verzoeken worden voor uw facilitaire medewerkers gepresenteerd in handige overzichten zoals hieronder en zij kunnen aangeven of alles is geleverd of nog moet worden uitgevoerd. Alles online en realtime geen onduidelijke afspraken meer.


Koppelen met uw agendasysteem

En maakt u al gebruik van Office 365, Outlook of Google Calendar om vergaderruimtes te reserveren? Maak dan uw reserveringssysteem compleet met de Extra’s-module. Faciliteiten zijn altijd inzichtelijk en de catering of de facilitaire dienst logt in en ziet altijd de actuele aanvragen. Zo breidt u uw bestaande agendasysteem op een eenvoudige, laagdrempelige en voordelige manier uit. Zie ook de brochure 5 redenen om Office 365 uit te breiden.Meer modules