Eenvoudig werkplekken reserveren in uw organisatie

Werkplekken of flexplekken reserveren met een app

Het handhaven van de capaciteit van uw kantoor, flexplekken, kantoortuin of vergaderruimte is niet eenvoudig. U wilt niet dat er te veel mensen tegelijkertijd in uw bedrijf aanwezig zijn. Daarom hebben wij een eenvoudige oplossing ontwikkeld: Reflex Workplaces. Met Reflex Workplaces maken wij het eenvoudig om werkplekken te reserveren en beheren. U bepaalt welke werkplekken beschikbaar zijn en uw medewerkers reserveren via een app op hun mobiele telefoon, laptop, tablet of via een QR-code op het bureau.

Hoe werkt het?

U bepaalt vooraf welke werkplekken beschikbaar zijn. Op een plattegrond zijn de werkplekken zichtbaar die voor medewerkers te reserveren zijn. Vooraf via de app of browser, of op locatie via een QR-code op bureau reserveren zij een werkplek. Zo zijn er nooit te veel mensen in en ruimte aanwezig. Ook hoeft u hiervoor geen extra hardware, zoals schermpjes, aan te schaffen.

Leestip: Richtlijnen op kantoor tijdens Corona en de anderhalvemetersamenleving.

Wilt u weten hoe Reflex Workplaces eruit ziet? Probeer het zelf en bekijk hier onze demonstratie-omgeving met een eenvoudig voorbeeld. Natuurlijk is Reflex Workplaces volledig aan te passen naar uw eigen huisstijl.

De voordelen van een systeem om werkplekken te reserveren

  • Snel en eenvoudig werkplekken reserveren, waar u ook bent
  • De beheerder heeft direct inzicht in de bezetting en overgebleven capaciteit
  • Er zijn nooit meer personen op de werkvloer dan toegestaan
  • Overzicht wie van uw collega’s met elkaar in contact zijn gekomen

Leer hoe het werkt

Benieuwd naar onze andere toepassingen?