Room booking met Reflex Zaaldisplays

Hoe vaak gebeurt het niet dat een overleg wordt onderbroken door laatkomers die de vergaderruimte niet konden vinden? Een hoop vragen bij de - toch al zo drukke - receptie, een lange rij en geïrriteerde gasten. Bied bezoekers inzicht en overzicht met een welkomscherm en zaaldisplays. Onze room booking oplossing voor vergaderruimtes is gemakkelijk te koppelen en toont een realtime overzicht van meetings in het pand. Direct beheren en een ruimte reserveren en vrijgeven kan ook of extra faciliteiten bijboeken. Op deze pagina vertellen wij u alles over room booking met Reflex Zaaldisplays.

Room booking koppelen aan zaaldisplays bij vergaderruimtes

Een goede binnenkomer zet de toon. Voorkom frustratie en onnodige verwarring en geef uw kantoor tegelijkertijd een opfrisser met onze Zaaldisplays.

 

Wat is een Zaaldisplay?

Een zaaldisplay is een tabletformaat display. Dit 10 inch scherm hangt naast of bij een vergaderruimtes. Op het scherm treffen gebruikers alle informatie over de vergaderruimte aan. Denk aan voor hoeveel personen er capaciteit is in de ruimte, of er een beamer of TV aanwezig, of juist airconditioning: alles is mogelijk. Maar het belangrijkste is natuurlijk de informatie over de bezetting van de specifieke ruimte. Op het zaaldisplay staan zowel de huidige meetings als toekomstige meetings weergegeven. Ons Zaaldisplay is voorzien van een Surround LED Bar, waarmee op afstand superduidelijk is of de ruimte vrij (groen) of bezet (rood) is. En is de ruimte vrij? Dan kunt u direct via het display de ruimte reserveren.


Zaaldisplays met Outlook, Office 365 of Google Calendar

De meest veelvoorkomende room booking oplossing, is de combinatie tussen ons Zaaldisplay en uw bestaande agendasysteem. Gebruikt u Office 365, Outlook of Google Calendar om vergaderruimtes te reserveren? Dan is ons Zaaldisplay de ideale aanvulling. Met een naadloze integratie ziet u alle reserveringen van de ruimte direct op het Zaaldisplay. En reserveert u een ruimte via het display? Dan ziet u dat direct terug in uw agendasysteem. Ultiem gebruiksgemak en nooit meer verwarring bij een vergaderruimte. En het ziet er ook nog eens erg goed uit. Meer over ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar

 

Leestip: Ruimte reserveren in Outlook, Office365 en Google Calendar


Meer weten over Reflex RoomManager en de zaaldisplays? Bekijk de tarieven en plan een vrijblijvende demonstratie in.


Inzicht en overzicht met zaaldisplays

Ook inzicht en overzicht met zaaldisplays? Ontdek de mogelijkheden.

  • Realtime overzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes
  • Een professionele en vriendelijke uitstraling
  • Eenvoudig en snel een ruimte reserveren (room booking), verlengen of vrijgeven
  • De mogelijkheid om te koppelen met uw agendasysteem, zoals Outlook, Office365 en Google Calendar

 

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde zaaldisplay