Wie heeft wanneer uw kantoor bezocht?

Wie heeft mijn kantoor bezocht?

Achterhalen wie wanneer uw kantoor heeft bezocht is altijd belangrijk, maar met de anderhalvemetersamenleving nog veel meer. Het is één van de uitdagingen om een veilige werkomgeving voor uw werknemers te garanderen. Zo weet u namelijk met welke personen uw medewerkers in contact zijn geweest.

Wij bieden met Reflex Visitor een laagdrempelige en bewezen oplossing voor digitale bezoekersregistratie. Uw bezoekers melden zich op een tablet bij de receptie of ingang van uw pand aan en weer af. Met Reflex Visitor weet u met één druk op de knop wie er wanneer uw kantoor heeft bezocht.

Leestip: De beste klantbeleving. Piece of cake!

De voordelen van digitale bezoekersregistratie

  • Met één druk op de knop overzicht in wie uw kantoor heeft bezocht 
  • Moderne en professionele uitstraling en ontvangst.
  • Uiterlijk volledig aanpasbaar naar eigen huisstijl.
  • Plug-and-play: geen impact op bestaande systemen.
  • Voldoe aan AVG/GDPR, HACCP, ISO 9001 en 22000 en de Arbowet.

Reflex Visitor is inzetbaar voor diverse scenario’s. Zo kunt u alleen bezoekers registreren, maar is het ook mogelijk om medewerkers, expeditie of andersoortige bezoekers van uw pand zich aan en af te laten melden. 

Honderden organisaties in de Benelux gebruiken onze oplossingen. Wij helpen u, zeker in deze onzekere tijden, graag met een passend advies. Neem voor een geheel vrijblijvend advies over uw scenario contact op met ons of bel 0345 630123.

Klik op de blauwe knoppen voor meer informatie