Vergaderzalen reserveren voor een organisatie met meerdere vestigingen

Uw bedrijf heeft meerdere vestigingen, maar medewerkers van vestiging A hebben geen inzage in de beschikbaarheid van de ruimte in vestiging B en vice versa. Dat is natuurlijk onhandig en een veelvoorkomende irritatie. Gelukkig is dit met de software van Reflex RoomManager en onze publieke, via het internet toegankelijke, module in een handomdraai opgelost. Direct een ruimte reserveren op een andere locatie, omdat u daar volgende week een overleg heeft? Dat is de veelzijdigheid van Reflex RoomManager.


Publiek toegankelijke module

Reflex RoomManager biedt de mogelijkheid om vergaderruimtes binnen verschillende vestigingen te boeken. Uw medewerkers reserveren ruimtes binnen de eigen organisatie, maar ook (mits dit gewenst is) voor andere vestigingen. Super flexibel! Iedere vergaderruimte is namelijk online beschikbaar, onafhankelijk van in welke vestiging deze zich bevindt, voorzien van een eigen agenda en een overzicht van in de ruimte aanwezige faciliteiten en de capaciteit. U boekt ook direct aanvullende diensten, zoals koffie of een lunch. Vanaf elke locatie, onderweg via uw mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop. En van iedere reservering ontvangt u per mail een bevestiging, zodat geen verwarring meer over uw reservering kan ontstaan. Via de mobielvriendelijke publieke module plannen uw medewerkers écht altijd en overal vergaderingen in, waardoor uw organisatie een stuk flexibeler is en sneller kan schakelen.


RoomManager met zaalscherm

Wanneer vindt de volgende meeting plaats? Is deze ruimte nu vrij of bezet? Vragen die onnodig leiden tot verwarring en onderbroken bijeenkomsten die u eenvoudig oplost met een tabletformaat touchscreen bij de vergaderruimte, gekoppeld aan Reflex RoomManager. Het scherm geeft de agenda van de zaal weer en maakt het mogelijk om de ruimte direct vast te leggen als deze vrij is.

De zaalschermen bieden u diverse voordelen:

  • De schermen zijn voorzien van rode en groene LED-lampjes, deze tonen of de vergaderzaal bezet is of vrij.
  • Plug & Play: dus heel eenvoudig te installeren en te gebruiken.
  • Een veilige en betrouwbare connectie naar uw Office 365 omgeving.
  • Met de beschikbare set-up wizard is het systeem binnen twee minuten in de lucht en onderhoudsvrij.

Plan een demo