Facility Managers, Office Managers en IT Managers staan voor een uitdaging. Hoe beheer je de constante stroom van mensen een pand betreden en verlaten? En hoe doe je dat zonder in te leveren op veiligheid, efficiëntie en een prettige bezoekerservaring? Fouten leiden immers tot ongewenste risico’s, terwijl wachttijden frustraties opleveren bij uw medewerkers en gasten. Bij Reflex Online is het onze missie om ontmoeten makkelijk te maken. Wij gaan deze uitdagingen graag met u aan met oplossingen voor toegangscontrole.


Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is niet slechts een deur met een slot. Het is een geïntegreerd systeem dat bepaalt wie welke zones kan betreden. In de praktijk hebben we het dan vaak over fysieke barrières: (sluis)deuren, poortjes, elektrische cilindersloten of aanmeldzuilen bij recepties. Deze zijn vaak voorzien van identificatiemethodes, zoals QR-codes, tags of druppels.Voordelen van toegangscontrole met Reflex Online:

 • Volledige registratie: We zorgen voor een vlotte en professionele ontvangst voor al uw medewerkers, gasten en bezoekers.
 • Maximale veiligheid: U weet te allen tijde wie er in uw pand aanwezig is (geweest) en genereert volledige calamiteitenlijsten bij een incident.
 • Integraties: Wij koppelen Reflex Visitor met (sluis)deuren en een parkeergaragesysteem voor een volledige oplossing.
 • Compliance: U voldoet aan de Arbowet, AVG/GDPR, ISO, en HACCP-richtlijnen als het gaat om een sluitende aanwezigheidsregistratie

Plan een demoMogelijkheden met Reflex Visitor

Rondom het thema toegangscontrole zijn er verschillende scenario’s mogelijk. Deze scenario’s zijn afhankelijk van uw specifieke situatie, wensen en eisen.

 • Digitale bezoekersregistratie met aanmeldzuil
  Onze aanmeldzuil registreert bij binnenkomst wie uw locatie betreedt, waarbij zij ook akkoord kunnen geven op de huisregels. Medewerkers ontvangen direct een melding wanneer hun bezoek arriveert, en bij vertrek melden bezoekers zich eenvoudig af. Het is ook mogelijk om medewerkers zich op de zuil aan te laten melden, bijvoorbeeld met QR-codes.
 • Toegangsverlening via QR-Codes 
  Met Reflex Online melden bezoekers en medewerkers zich aan via QR-codes, waarbij we automatisch (sluis)deuren open en dicht kunnen laten gaan door slimme koppelingen.
 • Toegang via kentekens
  Ideaal voor parkeergarages en beveiligde zones. Meldt bezoekers vooraf met hun kenteken aan en de slagboom van de parkeergarage gaat open.
 • Koppelen met toegangscontrolesystemen
  Reflex Online werkt samen met uw huidige systemen, waardoor u het beste van beide werelden krijgt: een sluitende bezoekersregistratie én efficiënte toegangscontrole.

Heeft u nog geen toegangscontrolesysteem? Onze experts helpen u graag bij het concreet maken van uw scenario. DUO, Seasun, Korton en de A’DAM Toren zijn slechts enkele van de vele die vertrouwen op onze oplossingen. Ontdek vandaag nog hoe Reflex Online toegangscontrole op uw locatie(s) naar een hoger niveau kan tillen en vraag een demonstratie aan of neem contact met ons op via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.