Optimaliseer bezoekersstromen met wachtrijmanagement

U werkt er iedere dag hard aan om uw klanten of bezoekers een goede ervaring met uw (service)organisatie te bieden. Een effectief en efficiënt wachtrijmanagementsysteem maakt dan een wereld van verschil. Bezoekers melden zich, met of zonder reserveringsnummer, bij uw organisatie op een display aan. Reflex Visitor verwijst uw gasten simpel en snel door naar de juiste balie. Ideaal ook voor afspraken die zijn gemaakt via Outlook en Office 365.

De voordelen van wachtrijmanagement

 • Optimaliseer uw bezoekersstromen
  Werkt uw organisatie met verschillende balies? Dat is voor Reflex Visitor geen probleem. Bezoekers melden zich aan, eventueel met reserveringsnummer, en het baliemanagementsysteem verwijst de bezoeker door naar de juiste balie.

 • Bespaar tijd met vooraf registreren
  Met Reflex Visitor is het mogelijk om bezoekers vooraf afspraken in te laten plannen met uw organisatie. Zij ontvangen dan een reserveringsnummer, wat het inschrijven makkelijker maakt. De aanleiding van de afspraak en alle relevante informatie zijn namelijk direct inzichtelijk voor de baliemedewerker. Dat scheelt een hoop tijd. 

 • Professionele ontvangst
  Upgrade uw receptie met een digitale bezoekersregistratie. Terwijl uw bezoek zich aanmeldt, zorgt uw receptie voor een heerlijk kopje koffie. En door het uiterlijk van Reflex Visitor aan te passen aan uw huisstijl en branding, maakt uw bedrijf een professionele eerste indruk op uw gasten.

 • Houd uw werkplek veilig
  Uw receptie is de eerste verdedigingslinie tegen ongewenste bezoekers. Met digitale bezoekersregistratie en wachtrijmanagement weet u wie er wanneer op locatie is of is geweest. Dat is belangrijk voor uw bedrijfshulpverlening (BHV) bij calamiteiten. Daarbij voldoet u aan allerlei richtlijnen en bent u AVG-/ GDPR-compliant.


Bekijk ook andere mogelijkheden