De afsprakenmodule van Reflex Online als onderdeel van uw multi-channel strategie
Verbeter uw klantcontact

Online afspraken voor dienstverlenende organisaties

Reflex heeft met Appointment een afsprakensysteem ontwikkeld voor grotere organisaties - al dan niet met meerdere vestigingen - in de dienstverlening en (semi)overheid, die veel klantencontacten hebben. Bijvoorbeeld een ziekenhuis of een onderwijsinstelling. Uw klanten kunnen op een gemakkelijke manier online een afspraak maken, het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden.
Minder vrije inloop, meer op afspraak

Hogere kwaliteit en efficiëntere service. Veel organisaties werken met een multichannel strategie om dat te realiseren. De afsprakenmodule van Reflex Online is daar een belangrijk onderdeel van. Steeds meer instellingen, zoals bijvoorbeeld DUO en Kamer van Koophandel Nederland, werken steeds minder met 'vrije inloop'  en werken steeds meer op afspraak.

Maatwerk 

Vrijwel ieder denkbaar afspraken-scenario is mogelijk. Reflex afsprakensoftware is geschikt voor organisaties met een of meerdere vestigingen, is eventueel meertalig en kan werken met meerdere tijdzones (voor internationaal opererende organisaties). Ook is de software voorzien van een rollen- en rechtensysteem dat volledig aansluit op uw gebruikersorganisatie.

Betrouwbaar en veilig

Reflex software is betrouwbaar en voorzien van up to date beveiliging, ISO gecertificeerd en volledig schaalbaar in de cloud (Windows Azure). Reflex Appointment heeft zich bewezen bij diverse grote klanten. Wij zijn uw partner bij de implementatie en helpen u om de software naar uw wensen in te richten.

Online afsprakensoftware helpt uw klantenstromen te managen

Wij gaan daarbij als klanten een heel eind mee in de gedachte ‘digitaal waar het kan en persoonlijk waar het moet’, maar we willen wel dat ook dat persoonlijke contact op een gemakkelijke en efficiënte manier wordt geregeld.
Bekijk het hele verhaal en lees de white paper


Beheer uw klantstromen

Online afsprakensoftware helpt uw klantenstromen te managen. Download de whitepaper