Online afspraken voor dienstverlenende organisaties

Reflex heeft met Appointment een afsprakensysteem ontwikkeld voor organisaties - al dan niet met meerdere vestigingen - in de dienstverlening en (semi)overheid, die veel klantencontacten hebben. Voor één op één afspraken of met groepen. Uw klanten kunnen op een gemakkelijke manier online een afspraak maken, het scheelt uw organisatie veel tijd en u kunt u de klantenstroom in goede banen leiden.


Minder vrije inloop, meer op afspraak

Hogere kwaliteit en efficiëntere service. Veel organisaties werken met een multichannel strategie om dat te realiseren. De afsprakenmodule van Reflex Online is daar een belangrijk onderdeel van. Steeds meer instellingen werken steeds minder met 'vrije inloop'  en werken steeds meer op afspraak.


Maatwerk 

Vrijwel ieder denkbaar afspraken-scenario is mogelijk. Reflex afsprakensoftware is geschikt voor organisaties met een of meerdere vestigingen, is eventueel meertalig en kan werken met meerdere tijdzones (voor internationaal opererende organisaties). Ook is de software voorzien van een rollen- en rechtensysteem dat volledig aansluit op uw gebruikersorganisatie.


Betrouwbaar en veilig

Reflex software is betrouwbaar en voorzien van up to date beveiliging, ISO gecertificeerd en volledig schaalbaar in de cloud (Windows Azure). Reflex Appointment heeft zich bewezen bij diverse grote klanten. Wij zijn uw partner bij de implementatie en helpen u om de software naar uw wensen in te richten.

Bezoekersregistratie en wachtrijmanagement

De Reflex afsprakentool kan worden gekoppeld aan onze bezoekersregistratiesoftware. Uw klanten kunnen zich ter plekke via een display aanmelden. Uw medewerker krijgt een seintje dat het bezoek is gearriveerd en kan via een scherm in de hal de bezoeker uitnodigen voor een specifieke balie of kamer. Op het scherm ziet de bezoeker zijn unieke afsprakenummer met daarachter het juiste balie- of kamernummer. 

Bezoekersregistratie