Online afsprakensysteem voor kantoren

Bij veel kantoren is het dagelijks een zoete inval. Weet u te allen tijde wie zich in uw pand bevindt? Of wie uw organisatie heeft bezocht? Iedereen weet dat het eigenlijk wel moet, vanuit BHV en Arbowetgeving, maar toch is dit bij veel kantoren niet goed geregeld. Reflex Appointment is daar de oplossing voor.


Flexibel, maar toch inzicht

Uw medewerkers maken veel afspraken met externen. Regelmatig op ad hoc basis, want de business moet doorlopen. Toch wil u graag inzicht krijgen in bezoekersstromen. Reflex Appointment is een laagdrempelige tool, eenvoudig te koppelen aan uw bestaande systemen (zoals Office 365 en Outlook), waardoor u flexibel blijft maar toch inzicht krijgt in wie er wanneer in uw pand is geweest.

Hoe werkt het afsprakensysteem voor kantoren?

Uw medewerker maakt een afspraak met een externe partij via Reflex Appointment of het eigen agendaprogramma. De bezoeker krijgt een mail ter bevestiging en de afspraak wordt direct opgeslagen in Reflex Appointment, ook als deze in bijvoorbeeld Outlook is gemaakt. Zo simpel is het.

De voordelen van een afsprakensysteem voor kantoren:

  • Te allen tijde inzicht wie uw pand heeft bezocht
  • Real-time overzicht van aanwezige bezoekers
  • Capaciteit eenvoudig vooraf bepalen indien gewenst

Bezoekersregistratie

Wanneer u ervoor kiest om uw agendaprogramma te koppelen aan onze bezoekersregistratiesysteem, kunnen uw gasten zichzelf aan- en afmelden bij de receptie.

Reflex Visitor